Az őszi-téli hónapokban, amikor hajnalban már fagypont alá kúszik a hőmérő higanyszála, szívesen pergetek célirányosan csukára. E ragadozónk nagyon eredményesen horgászható ebben az időszakban. Nekem ehhez a kis csatornák és holtágak a kedvenc helyszíneim, amelyeknek van egy magával ragadó hangulata.
A Tisza-tó az év minden időszakában komoly kihívást jelent még a gyakorlott horgászoknak is. Legyen szó bármilyen halról, bármilyen módszerről, itt mindig bele kell adni apait-anyait, hogy végül a tervünk teljesüljön! Október az egyik legeredményesebb nagypontyos hónapunk. Régi vágyam volt, hogy ekkortájt is próbára tegyem itt magam. Csapattársammal, Szoják Benedekkel vágtunk neki az újabb nagy kalandnak, amely során nagyon sok új hasznos tapasztalatra és elképesztően szép fogásokra tettünk szert!
Ebben az évben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg az I. Haldorádó közönségtalálkozót, mely minden szempontból más volt, mint egy kiállítás vagy egyéb horgászrendezvény. Itt ugyanis nem egy pavilonban vagy egy horgászboltban találkozhattak velünk a vásárlóink, hanem a vízparton! Méghozzá nem is akármilyen víz, hanem a kiskunhalasi Ezüst-tó adott otthont ennek a rendezvénynek, így a halfogás és az élmény garantált volt!
A Korda - Kiana Carp Frutti Di Mare Supreme Goo a cég egyik legújabb fejlesztése, melyről túlzás nélkül mondható, hogy egyedülálló a piacon!
A Frutti Di Mare kifejezés jelentése olaszul "a tenger gyümölcsei". Nos, ezt a különleges aromát a Földközi-tenger partvidékének egyik ikonikus gasztro kuriózuma, a különféle puhatestűekkel, kagylókkal, illetve rákfélékkel megrakott friss tenger gyümölcsei tál ihlette. Köztüdott, hogy a pontyok előszeretettel fogyasztják e vízi élőlények édesvízi változatait tavainkban és folyóinkban egyaránt, hiszen természetes táplálékforrásként szolgálnak számukra, viszont az élmúlt évtizedek nagypontyos tapasztalatai egyértelműen bebizonyították, hogy a tengerekből származő finomságok alapján készült aromák is fantasztikusan fogós ponty attraktorok, így nem meglepő, hogy ez az új Goo már a tesztelések során is olyan eredményeket produkált, ami legjobbak közé emeli. Ez a koncentrátum visszafogott, mély vörös színű, ezáltal minden víztípushoz, valamint minden évszakban eredményesen használható.
A Frutti Di Mare Supreme viszkozitása ideálissá teszi PVA tasakokhoz történő használatát, de bedobás előtt érdemes feltuningolni vele bármilyen PVA csomagot, vagy nyugodtan ízesíthetjük vele közvetlenül a horogcsalinkat, illetve a megtöltött etetőkosarat. Az utóbbi felhasználási alternatívák kapcsán kifejezetten ajánljuk feeder horgászoknak is!
A Frutti Di Mare Supreme kiválóan alkalmas bojlik, pelletek, főtt magvak, valamint PVA bag-ek ízesítésére, bármilyen vízhőmérséklet mellett képes a csalogatóhatást nagyságrendekkel fokozni!
Általánosan a világhírű Korda Goo aromákról:
A Korda Goo titkos összetevőkből álló, rendkívűl sűrű, koncentrált mártogató aroma, amelyet Loutjie Louwies fejlesztett ki a Dél Afrikai pontyfogó válogatott számára. A többéves fejlesztés igen sikeres volt, hiszen több dobogós helyet is hozott a válogatottnak a pontyfogó világbajnokságon. (A liquidet nem a Korda gyártja, csak a forgalmazás jogát kapta meg!) A forradalmi, különleges összetevőkből álló folyadék lényege, hogy a vízbe érést követően az etetésünkön füstszerűen terül el, a vízoszlopba juttatva a halakat táplálkozásra ösztönző, étvágyfokozó hatású adalékait. Használata stickmixbe keverve, vagy a kész stick rudacskákra csepegtetve ajánlott. Természetesen bojlira, pelletre, magvakra vagy akár tigrismogyoróra is használható!
Milyen fajtái vannak?
1. Supreme Goo-ban áztatott csalikba mélyen beszívódik a folyadék és felturbózza annak íztartamát. A folyamat segítségével hosszabban ázik ki a csali ízanyaga, ami bizonyítottan előnyös nagytestű pontyok célzott horgászatakor.
2. Power Smoke pont olyan, mint a neve, erős és megváltoztathatja egy horgászat kimenetelét. Néhány dobás rakétával, vagy PVA-csomaggal, amit előtte Power Smoke-kal tuningoltunk, és olyan egyedülálló illat, íz és színfelhő keletkezik az etetésünkön, ami egyszerűen őrült zabálásra ösztönzi a halakat a horogcsalink közelében.
3. Bait Smoke színe valamivel lágyabb, de pont olyan hatékony és jót tesz a használata szinte minden helyzetben. Annyira természetes az illatuk, hogy egyszerűen nem lehet túladagolni. Ezzel együtt persze egy flakon nagyon sokáig elég lehet! Engedd szabadon a képzelőerődet: áztass bele pelletet, keverd a vízbe, amivel az etetőanyagot kevered be, ettől igazán különleges lesz. Adj Bait Smoke-ot a PVA csomaghoz magában, vagy a Power Smoke-kal együtt, beáztatva száríts pár réteget belőle tigrismogyoróra, öntsd a horogcsali bojlira dobás előtt, a lista elég hosszú…
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Korda - Kiana Carp Frutti Di Mare Supreme Goo a cég egyik legújabb fejlesztése, melyről túlzás nélkül mondható, hogy egyedülálló a piacon!
A Frutti Di Mare kifejezés jelentése olaszul "a tenger gyümölcsei". Nos, ezt a különleges aromát a Földközi-tenger partvidékének egyik ikonikus gasztro kuriózuma, a különféle puhatestűekkel, kagylókkal, illetve rákfélékkel megrakott friss tenger gyümölcsei tál ihlette. Köztüdott, hogy a pontyok előszeretettel fogyasztják e vízi élőlények édesvízi változatait tavainkban és folyóinkban egyaránt, hiszen természetes táplálékforrásként szolgálnak számukra, viszont az élmúlt évtizedek nagypontyos tapasztalatai egyértelműen bebizonyították, hogy a tengerekből származő finomságok alapján készült aromák is fantasztikusan fogós ponty attraktorok, így nem meglepő, hogy ez az új Goo már a tesztelések során is olyan eredményeket produkált, ami legjobbak közé emeli. Ez a koncentrátum visszafogott, mély vörös színű, ezáltal minden víztípushoz, valamint minden évszakban eredményesen használható.
A Frutti Di Mare Supreme viszkozitása ideálissá teszi PVA tasakokhoz történő használatát, de bedobás előtt érdemes feltuningolni vele bármilyen PVA csomagot, vagy nyugodtan ízesíthetjük vele közvetlenül a horogcsalinkat, illetve a megtöltött etetőkosarat. Az utóbbi felhasználási alternatívák kapcsán kifejezetten ajánljuk feeder horgászoknak is!
A Frutti Di Mare Supreme kiválóan alkalmas bojlik, pelletek, főtt magvak, valamint PVA bag-ek ízesítésére, bármilyen vízhőmérséklet mellett képes a csalogatóhatást nagyságrendekkel fokozni!
Általánosan a világhírű Korda Goo aromákról:
A Korda Goo titkos összetevőkből álló, rendkívűl sűrű, koncentrált mártogató aroma, amelyet Loutjie Louwies fejlesztett ki a Dél Afrikai pontyfogó válogatott számára. A többéves fejlesztés igen sikeres volt, hiszen több dobogós helyet is hozott a válogatottnak a pontyfogó világbajnokságon. (A liquidet nem a Korda gyártja, csak a forgalmazás jogát kapta meg!) A forradalmi, különleges összetevőkből álló folyadék lényege, hogy a vízbe érést követően az etetésünkön füstszerűen terül el, a vízoszlopba juttatva a halakat táplálkozásra ösztönző, étvágyfokozó hatású adalékait. Használata stickmixbe keverve, vagy a kész stick rudacskákra csepegtetve ajánlott. Természetesen bojlira, pelletre, magvakra vagy akár tigrismogyoróra is használható!
Milyen fajtái vannak?
1. Supreme Goo-ban áztatott csalikba mélyen beszívódik a folyadék és felturbózza annak íztartamát. A folyamat segítségével hosszabban ázik ki a csali ízanyaga, ami bizonyítottan előnyös nagytestű pontyok célzott horgászatakor.
2. Power Smoke pont olyan, mint a neve, erős és megváltoztathatja egy horgászat kimenetelét. Néhány dobás rakétával, vagy PVA-csomaggal, amit előtte Power Smoke-kal tuningoltunk, és olyan egyedülálló illat, íz és színfelhő keletkezik az etetésünkön, ami egyszerűen őrült zabálásra ösztönzi a halakat a horogcsalink közelében.
3. Bait Smoke színe valamivel lágyabb, de pont olyan hatékony és jót tesz a használata szinte minden helyzetben. Annyira természetes az illatuk, hogy egyszerűen nem lehet túladagolni. Ezzel együtt persze egy flakon nagyon sokáig elég lehet! Engedd szabadon a képzelőerődet: áztass bele pelletet, keverd a vízbe, amivel az etetőanyagot kevered be, ettől igazán különleges lesz. Adj Bait Smoke-ot a PVA csomaghoz magában, vagy a Power Smoke-kal együtt, beáztatva száríts pár réteget belőle tigrismogyoróra, öntsd a horogcsali bojlira dobás előtt, a lista elég hosszú…
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.