Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása szabályozható.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása szabályozható.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.