Újra körbeért a sorozat, ismét rajtam a sor, hogy válaszokat és néhány hasznos tippet adjak az érdeklődő horgászoknak. Igyekeztem ezúttal is érdekes témákat kigyűjteni a postaládából, amelyek egyben aktuálisak is az előttünk álló időszakra, illetve remélhetőleg minél többetek számára kapóra jönnek majd! Nézzük, melyek ezek!
Gyakran kapom meg kérdésként, melyik a kedvenc végszerelékem. Ez nem is csoda, hiszen pontyos berkekben van egy közismert mondás, miszerint az utolsó 1 méter számít! Ezzel jómagam teljes mértékben egyetértek, ott áll vagy bukik minden, így bemutatom én is, melyik a kedvenc végszerelékem.
A kora tavaszi gyönyörű időjárást igazán kár lett volna otthon tölteni, így egy hozzám közel eső, de számomra még ismeretlen vízterületre látogattam el. Ezúttal a Dunakeszi Kavicsbányatavon horgásztam. Sokat hallottam már erről a vízről, sőt idén még egy method országos bajnokság fordulónak is otthont ad, így itt volt az ideje, hogy meglátogassam ezt a tavat. Az ismerkedés a vízzel és a halakkal nem volt zökkenőmentes, de panaszkodni nincs okom. A következő sorokban egyszerű, de nagyszerű kora tavaszi praktikákat szeretnék megosztani veletek.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.