Az újabb nagy kaland helyszíne az Északnyugat-Afrikában található Marokkó. Miért érdemes ide utazni, milyen halakat lehet itt fogni? Gondoltad volna, hogy itt élnek az afrikai kontinens legnagyobb pontyai, amelyek ősei még Magyarországról származnak? Tartsatok velem, megmutatom nektek a nagy pontyok tavát Afrikában!
A TORNADO Feeder botcsalád a legszélesebb körű felhasználhatóságot és kínálatot biztosítja a By Döme TEAM FEEDER botok között. A jelenkori feederhorgászat már rendkívül szerteágazó, így lehetetlen egyetlen bottal minden vízterületen helytállni, illetve minden módszert megfelelően kivitelezni. Nos, ebben a szortimentben garantáltan minden körülményhez, valamint technikához megtalálható a megfelelő pálca, legyen szó partközeli finom ponty- vagy keszeghorgászatról, csónakos feederezésről, methodozásról, távdobásról, valamint akár kapitális pontyok, amurok fárasztásáról, vagy épp folyóvizek kőkemény terepeinek a horgászatáról.
Egy nagyon könnyen elkészíthető, de annál hatékonyabb nagyhalas előkét mutat be Rokolya Péter, a Haldorádó Carp Team tagja.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.