Horgászfelszereléseink akkor szolgálnak minket igazán sokáig, ha rendeltetésszerűen használjuk őket, és ha időnként alapos karbantartásban részesülnek. A horgászbotok tisztítása és az orsók szervizelése is egyaránt fontos feladat. Korábban már bemutattam nektek az orsókarbantartás alapjait és folyamatát, a mostani részekben pedig a tekerők működésével, valamint a szervizeléssel kapcsolatos kérdésekre szeretnék válaszolni. Vágjunk bele!
A CARP ACADEMY márkanév jól cseng, ha céltudatos pontyhorgászatról van szó. Áruházunkban már jó ideje állandó kínálata található meg e márkának, ám a rendkívül innovatív horgászokat felvonultató csapat évről évre olyan újdonságokat mutat, amelyeknek rendre helyet szorítunk a „polcokon”. Ebben az írásban azok a nemrég érkezett táskák és bottáskák kaptak helyet, amelyeken megakadhat az igényes bojlis horgászok szeme!
Bevallom őszintén, hogy ez volt az évben az a túra, ahol a realitást figyelembe véve a legkevesebb esély mutatkozott arra, hogy egy érdemleges és eredményes horgászatot tehessek le az asztalra…
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.