Az elmúlt években január 1-jén már megvolt az év első horgászata. Idén erre esélyem sem volt, mert a tavaink felszínét jég borította, de nem volt elég vastag ahhoz, hogy lékből próbálkozzak. De nem is volt rá szükség, mert egy hirtelen jött melegfront, amely erőteljes déli széllel érkezett, szétzúzta a gyenge jeget. Hurrá, erre vártam!
A digitalizáció mindennapi életünk része, így nem kell azon meglepődni, hogy a horgászat területén is egyre nagyobb szerep jut neki. 2025-től immár az állami horgászjegy csak digitális formában létezik majd, és elérhetővé válik a digitális fogási napló is.
A Kis-Balaton az a víz, amely a magyar tenger után a legjobban meg tudja dobogtatni a szívemet. Mindig örömmel horgászom itt, sok szép emlék és élmény fűződik ehhez a csodálatos vadvízi rengeteghez. Tavaly fejembe vettem, hogy újra üldözőbe veszem az itt élő óriás pontyok egyikét, „Púpost", a Kis-Balaton királynőjét. Elszánt voltam, de tudtam, hogy nem kis fába vágtam a fejszémet, ami azonban ezután történt, azt még most is nehéz elhinni…
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok, angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek megismerése mellett betekintést nyerhetünk - profi horgászok közreműködésével - horgászatukra is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.