A vízparti élet és alapvetően a horgászatok során nem sok minden tud néhány pillanat alatt megváltozni, egyvalami azonban biztosan, és ez talán a leglényegesebb: az ember hozzáállása. Lehet ez egy élmény, emlék, korábbi tapasztalat, aktuális hangulat és szinte bármilyen külső-belső körülmény hatása, de ha motiváltak vagyunk és hiszünk abban, amit csinálunk, az előbb-utóbb be fog érni, kézzel fogható eredményt fog hozni. Az elmúlt 1-2 év jelentős változásokat hozott az életemben, illetve a horgászataim kapcsán egyaránt. Új kihívásokra, új perspektívákra és kalandokra vágytam, így egyre nagyobb vonzalmat kezdtem érezni a ragadozó halak horgászata iránt (habár ez soha nem is volt tőlem idegen). Ennek néhány harcsás krónikáját már láthattátok korábban, viszont most egy egészen más jellegű témába, a szisztematikus pergető csukahorgászatba szeretnék betekintést nyújtani.
A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Mi ezek közül a legjobbakat felvettük kínálatunkba, hogy segítségükkel szúnyogoktól mentes legyen a pihenés és a horgászat. Az elektromos készülékek mellett spray-k is helyet kaptak a kínálatban. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!
Immár túl vagyok a második szezonon, ami a harcsázást illeti szeretett vizemen, a Zsitván. Bőven volt részem izgalmakban, élményekben és kalandokban, így teljesen e nemes ragadozók és a módszer rabja lettem. A kezdeti sikereken felbuzdulva nagy elszántsággal, kíváncsisággal és most már némi rutinnal vetettem bele magam a következő horgászidénybe. Újfent számos éjszakát töltöttem a vízparton: a rossz idő, a viharok, a nullázások és egyéb kudarcok sem szeghették a kedvemet, ezért a kemény munka gyümölcse most is beérett.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévér sötétbarna (majdnem fekete) színű, sűrű, fűszeres jellegű kevert aroma, amely főként a céltudatos dévérkeszeg horgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Illata leginkább a karácsonyi aprósüteményre emlékeztet, amelynek fontos összetevője egy spekulatius névre keresztelt aroma kombináció, amely 10 különböző fűszernövény keveréke. Nos ez az aroma nem csak a süti gyártásban, hanem a dévérhorgászatban is nagyon bevált. Ez volt a kiindulási alap, ezt fejlesztettük tovább, míg a kívánt végeredményt meg nem kaptuk. Ebből legjobban a fahéj, szegfűszeg, gyömbér, vanília és mézes puszedli a domináns illatok, amelyek együttes keveréke egy soha nem látott, nagyon érdekes aromát eredményezett. Mindegyik összetevő rendkívül perecízen adagolva, olyan különleges ízvilágot hoz létre, amelynek garantáltan nem tudnak a dévérkeszegek ellenállni.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévér sötétbarna (majdnem fekete) színű, sűrű, fűszeres jellegű kevert aroma, amely főként a céltudatos dévérkeszeg horgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Illata leginkább a karácsonyi aprósüteményre emlékeztet, amelynek fontos összetevője egy spekulatius névre keresztelt aroma kombináció, amely 10 különböző fűszernövény keveréke. Nos ez az aroma nem csak a süti gyártásban, hanem a dévérhorgászatban is nagyon bevált. Ez volt a kiindulási alap, ezt fejlesztettük tovább, míg a kívánt végeredményt meg nem kaptuk. Ebből legjobban a fahéj, szegfűszeg, gyömbér, vanília és mézes puszedli a domináns illatok, amelyek együttes keveréke egy soha nem látott, nagyon érdekes aromát eredményezett. Mindegyik összetevő rendkívül perecízen adagolva, olyan különleges ízvilágot hoz létre, amelynek garantáltan nem tudnak a dévérkeszegek ellenállni.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.