A sorozat folytatásában a korábbi részben félbehagyott Zoltán-tavi csukahorgászatom élménybeszámolóját láthatjátok, amiben meghatározó szerep jutott a címben is említett vertikális csaliknak. Tartsatok velem ezúttal is, és megosztom az ezekkel szerzett tapasztalataimat!
Az ívási időszakban a pontyok gyakorta nagyon kiszámíthatatlanul és szeszélyesen táplálkoznak. Ilyentájt könnyen bele lehet szaladni egy-egy betlibe, amikor az ember, ha a feje tetejére is áll, akkor sem tud átütő eredményt elérni. Máskor ennek pont az ellenkezője lehet igaz, olyan halak is horogra akadhatnak, amilyenekre nem is számítottunk. Érdemes és szabad-e egyáltalán ebben az időszakban pontyokra horgászni? Nos, ezekre a kérdésekre igyekszem most válaszokat adni!
A spiccbotos horgászat már önmagában is rendkívül különleges módszer, nem is beszélve arról, ha kifejezetten nagy halak megfogásának céljával történik mindez. A bivalyerős Kaiwo botok exkluzív élményt biztosítanak már önmagukban is, de ebben az írásban szeretném bemutatni azokat az eredeti, Kínából érkezett praktikus kiegészítőket, melyek új szintre emelik a spiccbotos horgászatot!
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.