Közeleg, pontosabban már itt is van a nyakunkon a „napszemüveg szezon”! Talán ez az egyik olyan fontos kiegészítő, amit egy horgásznak - főleg a nyári időszakban - nem szabad figyelmen kívül hagynia. Nem lehet elégszer említeni a szem védelmének fontosságát - a jó napszemüveg kérdése jóval több, mint egy divatcikk viselése vagy mellőzése! Az sem véletlen, hogy a híradások is - minél közelebb kerülünk az igazi nyárhoz - egyre többet foglalkoznak az UV sugárzási adatokkal, a veszélyre való figyelmeztetéssel. Kínálatunkba most olyan napszemüvegek kerültek fel, amik igényes, modern, sportos megjelenésük mellett kimondottan vízpartra tervezettek, azaz a horgászok igényeihez lettek hangolva.
Egy ideje figyelemmel kísértem már az RSD-n fogott kapitális halakat tartalmazó posztokat a közösségi média felületein. Ezeken felbuzdulva úgy gondoltam, itt nekem is horgásznom kell! Godó Rolf barátommal már régóta terveztünk egy közös horgásztúrát, és mivel jól tudtam, hogy ő az RSD kiváló ismerője, nagy reményekkel vágtunk bele ebbe a nem hétköznapi horgászatba.
A sorozat folytatásában a korábbi részben félbehagyott Zoltán-tavi csukahorgászatom élménybeszámolóját láthatjátok, amiben meghatározó szerep jutott a címben is említett vertikális csaliknak. Tartsatok velem ezúttal is, és megosztom az ezekkel szerzett tapasztalataimat!
A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.
A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni!
Nyolcféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Tropicana, Chili, Mangó, valamint az Édes Keksz.
A Ready Method Spring egy különleges etetőanyag, amely kifejezetten a hideg, 16 C° alatti vízhőfokban ajánlott.Természetes módon előállított alkohol mellett (amely a nedvességtartalom 15-20%-át jelenti!) észterek (ezek természetes aromaként funkcionálnak), enzimek, értékes ásványi anyagok, aminosavak bőséges tárházát is kínálja. Tehát minden olyan megtalálható benne, amely a drámai módon lehűlt vízben, a látszólag teljesen inaktív halakat is evésre serkenti. Színe vörös, íze édes.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat készen, megnedvesítve, bekeverve adjuk a horgászok kezébe, amelyeket kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.
A hosszadalmas kísérletek során szembesültünk vele, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat kaptunk, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagunkat csupán vízzel bekevertük. Így, olyan csalogatóanyagokat hoztunk létre, amilyenek még nincsenek a piacon, olyan csúcs-method etetőanyagokat, amelyeket házilag szinte lehetetlen elkészíteni.
A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni!
Nyolcféle keverékkel kerül a polcokra ez a termékcsalád: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Tropicana, Chili, Mangó, valamint az Édes Keksz.
A Ready Method Spring egy különleges etetőanyag, amely kifejezetten a hideg, 16 C° alatti vízhőfokban ajánlott.Természetes módon előállított alkohol mellett (amely a nedvességtartalom 15-20%-át jelenti!) észterek (ezek természetes aromaként funkcionálnak), enzimek, értékes ásványi anyagok, aminosavak bőséges tárházát is kínálja. Tehát minden olyan megtalálható benne, amely a drámai módon lehűlt vízben, a látszólag teljesen inaktív halakat is evésre serkenti. Színe vörös, íze édes.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.