A távdobó felszerelések folyamatos fejlesztése egyre nagyobb határokat feszeget, és a botok, orsók specializálása már elért arra a szintre, hogy kizárólag a horgászon, na meg a fizikán múlik, hogy milyen messzire veti be végszerelékét. Ebben az írásban a megújult By Döme TEAM FEEDER Master Long Cast 6600 és 6700-as orsóit szeretném akció közben bemutatni.
A Haldorádó újdonságai között az egyik legérdekesebb és legnagyobb népszerűségnek örvendő termékcsalád a Monster. Ahogy a neve is sugallja, ezekkel a csalikkal, pellet boxokkal és aromákkal jó eséllyel vehetjük üldözőbe vizeink „szörnyeit”. Ugyanakkor van e termékcsaládnak egy method csalija is, és lássuk be, methoddal alapvetően nem az óriás halakra szoktunk horgászni. De akkor mire tudja használni ezeket az újdonságokat egy method horgász? Ebben az írásban bemutatok néhány hasznos ötletet.
A címben szereplő orsók paramétereinek bemutatása már egy korábbi írásban és videóban megtörtént, így most inkább a használati értéküket szeretném prezentálni. Az általános horgászatokhoz ideális orsókat természetesen egy hétköznapi feederezés során mutatom meg, kiemelve, hogy mely tulajdonságok miatt érdemes egy kezdő vagy éppen haladó horgásznak e szerkezeteket választani.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Ez a fajta bojli banán-rák, krill, máj ízesítéssel rendelkezik. A cég egyik különleges terméke, hiszen különböző hatásmechanizmusú alapanyagok keveréke alkotja a bojli gerincét. Különlegessége, hogy felismeri az adott helyzetet. A bojlit mind hideg, mind meleg vízben nagy sikerrel lehet alkalmazni, mivel mindig azok az anyagok aktivizálódnak benne, amit a víz hőmérséklete megkíván.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.