A digitalizáció mindennapi életünk része, így nem kell azon meglepődni, hogy a horgászat területén is egyre nagyobb szerep jut neki. 2025-től immár az állami horgászjegy csak digitális formában létezik majd, és elérhetővé válik a digitális fogási napló is.
A Kis-Balaton az a víz, amely a magyar tenger után a legjobban meg tudja dobogtatni a szívemet. Mindig örömmel horgászom itt, sok szép emlék és élmény fűződik ehhez a csodálatos vadvízi rengeteghez. Tavaly fejembe vettem, hogy újra üldözőbe veszem az itt élő óriás pontyok egyikét, „Púpost", a Kis-Balaton királynőjét. Elszánt voltam, de tudtam, hogy nem kis fába vágtam a fejszémet, ami azonban ezután történt, azt még most is nehéz elhinni…
Sorozatom második részében az orsók belső szerkezetének felépítéséről, tisztításáról és karbantartásáról lesz szó. Egyes típusok igen komoly műszaki tartalommal rendelkeznek, rengeteg alkatrészből állnak, ezért bizonyos esetekben érdemes szakszervizhez fordulni!
Erősen fűszeres garantált 10 százalék Haits Robin red tartalommal. A bojli tulajdonsága, hogy egész éven át használható, még a leghidegebb időszakokban is. Több mint 20 százalék vízben oldódó anyagokat tartalmaz, ami hihetetlen vonzerővel hat a pontyokra.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Erősen fűszeres garantált 10 százalék Haits Robin red tartalommal. A bojli tulajdonsága, hogy egész éven át használható, még a leghidegebb időszakokban is. Több mint 20 százalék vízben oldódó anyagokat tartalmaz, ami hihetetlen vonzerővel hat a pontyokra.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.