Január lévén a horgászati lehetőségek erősen korlátozottak, ugyanis a legtöbb állóvíz befagyott. Ettől függetlenül a tanóra nem maradhat el, és bőven van olyan téma, amelyet egy szobában is be lehet mutatni. A felszerelésünk előkészítése a szezonra ugyanis pont annyira fontos, mint maga a horgászat. Ebben a részben együtt elkészítünk egy kompletten felszerelt botot, valamint megpróbálok kicsit segíteni abban, hogy milyen végszerelék elemeket érdemes beszerezni, mire kezdődik a nagybetűs szezon!
Az ünnepnapi horgászatoknak van egyfajta varázsa, az ember mindig vár valami nagy durranást. Bevallom, párszor nekem is sikerült szép élményekre szert tennem az év utolsó napjaiban, valamiért pont az ilyen napokon fogadott kegyeibe szeretett Zsitvám.
Az év minden hónapjában sikerült már pontyot fognom a Dunán, de januárban eddig még nem jártam sikerrel. Elhatároztam, hogy legyen bármilyen zord is az időjárás, nem érdekel, MOST mindent beleadok, mindent megteszek azért, hogy végre szeretett folyómból ekkor is pontyot foghassak!
A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A magyar vizeken felül nehéz francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A gyártások között is előfordulhat színbeli eltérés, a Glm liszt, és Glm liquid, illetve az alga változatos zöld színe végett.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A magyar vizeken felül nehéz francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A gyártások között is előfordulhat színbeli eltérés, a Glm liszt, és Glm liquid, illetve az alga változatos zöld színe végett.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.