Mivel egyre többen érdeklődtek és kérdezősködtek a dippezéssel kapcsolatban, felmerült bennem a gondolat, hogy egy írást is megérne ez a téma. Sok horgász próbálkozik a dippezéssel, több-kevesebb sikerrel, s egyre több ponty ismerkedik meg a bojlival is. Ezek az ismerkedések sokszor, bizony kellemetlen élményekhez kötődnek, a horog ütötte seb, nem csak “fizikálisan” gyógyul hosszú ideig. A fájdalom a pontyoknak az emlékezetükben is sokáig él, egy-egy ízzel kapcsolatosan nem mindig kellemes emlékek ugranak be nekik. Okosodnak, egyre rafináltabbak lesznek. Éppen ezért a horgásznak is szinte folyamatosan újítania kell a sikeresebb fogások érdekében. A DIP mártogató aromák alkalmazásával és variálásával lényegesen közelebb kerülhetünk a hőn áhított sikerhez.
,"s","60%","k"]Csoki DIP (1 dl)
- 25 ml Pelzer Maximino
- 20 ml Fish Oil Blend
- 15 ml Golden Secrets White Chocolate
- 10 ml Pelzer Liquid Sweet Enhacer
- 20 ml Pelzer Chocolate Cream
- 5 ml Coobana
- 5 ml Cabua[-doboz]