Sok különleges eseménnyel és nagyon pozitív történéssel indult számomra a 2024-es év. Egy hosszú, de nagyon tartalmas tél után már alig vártam, hogy újra vízparton legyek és hódolhassak szenvedélyemnek. Már a szokásosnál is korábban a Balaton partján találtam magam, február végén már szerettem volna megfogni az év első pontyait, ami szerencsére sikerült is. Ezen fellelkesülve, amikor csak tudtam, a vízparton töltöttem az éjszakát és ennek hamar meg is lett az eredménye…
Sokan vannak, akik horgászpályafutásukat spiccbottal a kézben kezdik, majd ahogy komolyabb zsákmányra vágyik a pecás, úgy kerül háttérbe az orsó nélküli bot. Ennek oka, hogy a nagy halakat elsősorban orsós bottal lehet megfogni. Vagy mégsem? A modern gyártástechnológiának és a különleges alapanyagoknak köszönhetően immár rendelkezésre állnak olyan hosszú spiccbotok, melyek ámulatba ejtően erősek, így aztán alkalmasak arra, hogy akár több 10 kilós halakat is legyűrjünk a segítségükkel!
A vízparti élet és alapvetően a horgászatok során nem sok minden tud néhány pillanat alatt megváltozni, egyvalami azonban biztosan, és ez talán a leglényegesebb: az ember hozzáállása. Lehet ez egy élmény, emlék, korábbi tapasztalat, aktuális hangulat és szinte bármilyen külső-belső körülmény hatása, de ha motiváltak vagyunk és hiszünk abban, amit csinálunk, az előbb-utóbb be fog érni, kézzel fogható eredményt fog hozni. Az elmúlt 1-2 év jelentős változásokat hozott az életemben, illetve a horgászataim kapcsán egyaránt. Új kihívásokra, új perspektívákra és kalandokra vágytam, így egyre nagyobb vonzalmat kezdtem érezni a ragadozó halak horgászata iránt (habár ez soha nem is volt tőlem idegen). Ennek néhány harcsás krónikáját már láthattátok korábban, viszont most egy egészen más jellegű témába, a szisztematikus pergető csukahorgászatba szeretnék betekintést nyújtani.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Sajtos Bajszos aranysárga színű, sűrű, tömény sajtszagú aroma. Sokan tudják, hogy a legfogósabb márnacsalik a sajtos ízvilágúak. Legyen szó bármilyen rafinált, kitanult márnáról, ennek nem tud ellenállni. Ezzel az aromával nagyságrendileg megnövelhetjük az etetőanyagunk csalogató hatását, hiszen a folyóvíz sodrását kihasználva iránymutatásul szolgál a vad harcos halnak egyenesen a csalinkig. Leghatékonyabb alkalmazási módja, ha közvetlenül az etetőanyaghoz adagoljuk, de a teszthorgászataink során kiváló eredményeket adott akkor is, amikor hagyományos csemegekukoricát áztattunk bele a horgászatot megelőző napon. Ilyenkor a puha csemegekukorica magába szívta az értékes aromát és sokáig áradozott az emberi orr számára kellemesnek épp nem mindig nevezhető sajtos aromától. Kiváló csalizási mód, ha az előre beáztatott csemegekukorica mellé a horogra tűzünk pár szem csontkukacot, amit szintén a bemártunk a horoggal az aromába. Ilyenkor egy olyan csábító falat jön létre, ami árasztja magából a sajt aromát, ugyanakkor a csontiknak köszönhetően mozgolódik a fenéken. Ha a márna megtalálja, olyan erővel ragadja majd meg a csalinkat, hogy győzzük tartani a botot!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Sajtos Bajszos aranysárga színű, sűrű, tömény sajtszagú aroma. Sokan tudják, hogy a legfogósabb márnacsalik a sajtos ízvilágúak. Legyen szó bármilyen rafinált, kitanult márnáról, ennek nem tud ellenállni. Ezzel az aromával nagyságrendileg megnövelhetjük az etetőanyagunk csalogató hatását, hiszen a folyóvíz sodrását kihasználva iránymutatásul szolgál a vad harcos halnak egyenesen a csalinkig. Leghatékonyabb alkalmazási módja, ha közvetlenül az etetőanyaghoz adagoljuk, de a teszthorgászataink során kiváló eredményeket adott akkor is, amikor hagyományos csemegekukoricát áztattunk bele a horgászatot megelőző napon. Ilyenkor a puha csemegekukorica magába szívta az értékes aromát és sokáig áradozott az emberi orr számára kellemesnek épp nem mindig nevezhető sajtos aromától. Kiváló csalizási mód, ha az előre beáztatott csemegekukorica mellé a horogra tűzünk pár szem csontkukacot, amit szintén a bemártunk a horoggal az aromába. Ilyenkor egy olyan csábító falat jön létre, ami árasztja magából a sajt aromát, ugyanakkor a csontiknak köszönhetően mozgolódik a fenéken. Ha a márna megtalálja, olyan erővel ragadja majd meg a csalinkat, hogy győzzük tartani a botot!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.