Az őszi-téli hónapokban, amikor hajnalban már fagypont alá kúszik a hőmérő higanyszála, szívesen pergetek célirányosan csukára. E ragadozónk nagyon eredményesen horgászható ebben az időszakban. Nekem ehhez a kis csatornák és holtágak a kedvenc helyszíneim, amelyeknek van egy magával ragadó hangulata.
A Tisza-tó az év minden időszakában komoly kihívást jelent még a gyakorlott horgászoknak is. Legyen szó bármilyen halról, bármilyen módszerről, itt mindig bele kell adni apait-anyait, hogy végül a tervünk teljesüljön! Október az egyik legeredményesebb nagypontyos hónapunk. Régi vágyam volt, hogy ekkortájt is próbára tegyem itt magam. Csapattársammal, Szoják Benedekkel vágtunk neki az újabb nagy kalandnak, amely során nagyon sok új hasznos tapasztalatra és elképesztően szép fogásokra tettünk szert!
Ebben az évben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg az I. Haldorádó közönségtalálkozót, mely minden szempontból más volt, mint egy kiállítás vagy egyéb horgászrendezvény. Itt ugyanis nem egy pavilonban vagy egy horgászboltban találkozhattak velünk a vásárlóink, hanem a vízparton! Méghozzá nem is akármilyen víz, hanem a kiskunhalasi Ezüst-tó adott otthont ennek a rendezvénynek, így a halfogás és az élmény garantált volt!
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A por alakú (porlasztva szárított) sörélesztő a sörgyártás melléktermékeként keletkezik. Az erjesztéshez használt Saccharomyces Cerevisae élesztőt, illetve a képződött biomasszát a gyártási folyamat lezárultával szárítják és porítják. Így egy inaktív (tehát erjedést már nem generáló), de tápanyagokban igen gazdag termék képződik. Aminosavakban gazdag, komplett B-vitamin sorral rendelkező alapanyag ez, jellegzetesen kellemes illattal. Egyéb alapanyagokhoz nagyjából 5% körül szokás adagolni, jó kötőanyag. Főtt magvak ízesítésére is remekül használható, azok vonzerejét nagyban fokozhatja.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A por alakú (porlasztva szárított) sörélesztő a sörgyártás melléktermékeként keletkezik. Az erjesztéshez használt Saccharomyces Cerevisae élesztőt, illetve a képződött biomasszát a gyártási folyamat lezárultával szárítják és porítják. Így egy inaktív (tehát erjedést már nem generáló), de tápanyagokban igen gazdag termék képződik. Aminosavakban gazdag, komplett B-vitamin sorral rendelkező alapanyag ez, jellegzetesen kellemes illattal. Egyéb alapanyagokhoz nagyjából 5% körül szokás adagolni, jó kötőanyag. Főtt magvak ízesítésére is remekül használható, azok vonzerejét nagyban fokozhatja.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.