Lassan, de biztosan közelít a tavasz és a jó idő. Az első felmelegedések, amikor a tél enged a szorításából, kiváló lehetőséget kínálnak egy tartalmas horgászatra. Bár ekkor még nagyon finoman táplálkoznak halaink, egy jól felépített stratégiával ilyenkor is szép eredményt lehet elérni. Emellett a szezonra és a tervezett horgásztúrákra való felkészülésről sem szabad megfeledkezni, hiszen a siker gyakran az apró részletekben rejlik…
A zsákmánnyal történő kíméletes bánásmód hál’ Istennek immár a horgászhétköznapok részét képezi. Köszönhető ez többek között annak is, hogy a legtöbb intenzíven telepített tavon, ahol akár napi egy tucat kapitális halat is meg lehet fogni, odafigyelnek erre és kötelezővé teszik a halkímélő eszközök használatát. A By Döme TEAM FEEDER palettán is immár több ilyen céllal készült eszköz található, így ebben az írásban és filmben szeretném ezeket bemutatni, valamint részletesen elmondani, hogy melyiket milyen helyzetekre ajánlom.
Elkészült a 2025. évi versenynaptár tervezete. Ez alapján máris könnyebb a szabadságok és szabadnapok ütemezése – nagyon sok jó verseny vár ránk ebben az évben is. Remélhetőleg a versenyek időpontjai véglegesek, amennyiben mégis változás következne be, igyekszünk a legrövidebb időn belül javítani. Ismét jöhet a tervezés, készülődés.
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick-mixek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroclorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
Az Előemésztett halliszt egy prémium minőségű fehérjetermék, melyet élelmiszeripari célra feldolgozott halból származó alapanyagból gyártanak. A magas fehérjetartalom érdekében a csontos részek – melyeket a sztenderd hallisztek esetében felhasználnak – nem kerülnek feldolgozásra. A magas nyomáson, de az LT halliszthez hasonlóan mérsékelt hőmérsékleten történő gyártás során enzimes kezelést is alkalmaznak, melynek eredménye, hogy a fehérje kiválóan, csaknem teljesen emészthető. A végtermék spray-szárítással készül, amely gyorsasága miatt nem károsítja a tápanyagokat. A keletkező halliszt mintegy 75%-ban vízoldékony, nagyon finom szemcséjű por, kiemelkedő beltartalmi paraméterekkel. Elsősorban prémium minőségű bojlik készítéséhez ajánljuk.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.