Február van… mégis szokatlanul meleg. Minden vizünk kiolvadt és horgászatra csábít. Én sem bírtam otthon maradni és meglátogattam tavacskámat, hogy megnézzem, mivel lehet MOST horogra csalni a halakat!
A téli időszak egyik „slágerhala” a tokhal. Pontyozás közben jó néhányszor fogtam már különböző méretű és fajú tokhalakat, de célzottan még soha nem horgásztam ezekre a különleges és méltán közkedvelt halakra. Az idei enyhe tél kiváló alkalmat teremtett, hogy mindezt pótoljam. Egy számomra teljesen új és ismeretlen vízterületre látogattam el annak reményében, hogy újabb célkitűzésemet sikeresen megvalósítsam.
Tudom, hogy az év ezen időszakában már sokan inkább a fűtött szoba felé orientálódnak, pedig az igazi élmények odakint várnak minket. Érdemes ilyenkor is horgászbotot ragadni, hiszen horgászati lehetőségekben ilyenkor sincs hiány. A hideg ellen fel lehet öltözni, de az elpazarolt időt nem adja vissza senki! Íme, néhány jó tanács, miként is állj neki a késő őszi, téli horgászatoknak!
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása.
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Fűszeres Hal élénk zöld színű, sűrű, az emberi orr számára kellemetlen, büdös, erős fűszerezésű halas aroma, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása.
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Fűszeres Hal élénk zöld színű, sűrű, az emberi orr számára kellemetlen, büdös, erős fűszerezésű halas aroma, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.