Január lévén a horgászati lehetőségek erősen korlátozottak, ugyanis a legtöbb állóvíz befagyott. Ettől függetlenül a tanóra nem maradhat el, és bőven van olyan téma, amelyet egy szobában is be lehet mutatni. A felszerelésünk előkészítése a szezonra ugyanis pont annyira fontos, mint maga a horgászat. Ebben a részben együtt elkészítünk egy kompletten felszerelt botot, valamint megpróbálok kicsit segíteni abban, hogy milyen végszerelék elemeket érdemes beszerezni, mire kezdődik a nagybetűs szezon!
Az ünnepnapi horgászatoknak van egyfajta varázsa, az ember mindig vár valami nagy durranást. Bevallom, párszor nekem is sikerült szép élményekre szert tennem az év utolsó napjaiban, valamiért pont az ilyen napokon fogadott kegyeibe szeretett Zsitvám.
Az év minden hónapjában sikerült már pontyot fognom a Dunán, de januárban eddig még nem jártam sikerrel. Elhatároztam, hogy legyen bármilyen zord is az időjárás, nem érdekel, MOST mindent beleadok, mindent megteszek azért, hogy végre szeretett folyómból ekkor is pontyot foghassak!
A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészíteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
A halfüstölő mellé most ajándékba adunk 2 csomag fűrészport.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A halfüstölésnek nagy hagyományai vannak Nyugat-Európában. Ez egy speciális eszköz, amellyel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészíteni. Akár fél óra alatt is el lehet készíteni ezzel az eszközzel egy igazi ínyenc csemegét. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható. Akár a horgászat alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas. A füstölő 2 db denaturált szesszel működő égőfejjel üzemel, ezek természetesen tartozékai az általunk kínált halfüstölőnek. Némi gyakorlással és a nélkülözhetetlen kellékek fűrészpor, füstölőpor és pác só használatával, nem hétköznapi csemegét készíthetünk.
A halfüstölő mellé most ajándékba adunk 2 csomag fűrészport.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.