Évekkel ezelőtt gyakorta kaptam olyan leveleket, amelyekben a horgászok arra panaszkodtak, hogy fűzőtűjük szétrepeszti a csalit, nem tudják azt hajszálelőkére felfűzni. Hiába gyártottunk puha, félkemény, kemény pelleteket, hiába jelentek meg egyre vékonyabb fűzőtűk, a panaszok száma nem csökkent. Nagyon bosszantott mindez, azt hittem, soha nem lesz erre jó megoldás…!
A method horgászathoz kiegészítőket, kosarakat vásárolni manapság nem könnyű. A bőség zavarában ugyanis könnyű elveszni. Mind formában, mint kivitelezésben, mind pedig anyaghasználatban számos változat érhető el. A most bemutatásra kerülő termékcsalád különlegessége, hogy e kosarak használatával nagyon könnyen tudunk alkalmazkodni az eltérő víztípusokhoz, dobástávolsághoz, sőt, valamilyen szinten még a fárasztás hatékonyságához is!
Újra körbeért a sorozat, ismét rajtam a sor, hogy válaszokat és néhány hasznos tippet adjak az érdeklődő horgászoknak. Igyekeztem ezúttal is érdekes témákat kigyűjteni a postaládából, amelyek egyben aktuálisak is az előttünk álló időszakra, illetve remélhetőleg minél többetek számára kapóra jönnek majd! Nézzük, melyek ezek!
A Tüzes Barack bojli megszületése közel 12 éves múltra vezethető vissza. A Balatonon született meg ez a különleges csali. Ez a fajta bojli különleges növényi fehérjék kompozíciójából áll, illetve a tigrismogyoró és a pörköltmogyoró ad neki egy igazi kalórialöketet. Ebben a csaliban nagy mennyiségű természetes amino található és egy kis csilipaprika ad neki egy csípős beütést. A csali vízoldékonyságáról egy különleges fehérje kettős gondoskodik. A Tüzes Barackot azon horgászoknak javasoljuk, akik szívesen feláldozzák az egyik botukat egy nagy hal reményében. Törpeharcsás és fehérhalaktól hemzsegő vízben is jó választás lehet. Amennyiben két külön etetés nem kivitelezhető, akkor nagyon jó eredmény érhető el, ha a Rodinnal fele-fele arányban alakítjuk ki az etetésünket.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Tüzes Barack bojli megszületése közel 12 éves múltra vezethető vissza. A Balatonon született meg ez a különleges csali. Ez a fajta bojli különleges növényi fehérjék kompozíciójából áll, illetve a tigrismogyoró és a pörköltmogyoró ad neki egy igazi kalórialöketet. Ebben a csaliban nagy mennyiségű természetes amino található és egy kis csilipaprika ad neki egy csípős beütést. A csali vízoldékonyságáról egy különleges fehérje kettős gondoskodik. A Tüzes Barackot azon horgászoknak javasoljuk, akik szívesen feláldozzák az egyik botukat egy nagy hal reményében. Törpeharcsás és fehérhalaktól hemzsegő vízben is jó választás lehet. Amennyiben két külön etetés nem kivitelezhető, akkor nagyon jó eredmény érhető el, ha a Rodinnal fele-fele arányban alakítjuk ki az etetésünket.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!
A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.