A folyamatos fejlesztő munka és a modern, dinamikusan fejlődő gyártástechnológia újabb és újabb határokat nyit, mi pedig igyekszünk a lehető legjobban kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket, természetesen szem előtt tartva a vásárlói igényeket, illetve a korszerű trendeket. A folyamat eredményeként büszkén mutatjuk be a By Döme TEAM FEEDER paletta legújabb bottartó fej kollekcióját!
A téli fagyos túrák után jólesett már egy kicsit felmelegedni és egy olyan országban horgászni, ahol télen is pezseg az élet, ahol felrobban a víz, ha megakasztasz egy nagytestű halat. Annyira vágytam már erre az érzésre, annyira szerettem volna megküzdeni egy izmos, kapitális hallal!
A távdobó felszerelések folyamatos fejlesztése egyre nagyobb határokat feszeget, és a botok, orsók specializálása már elért arra a szintre, hogy kizárólag a horgászon, na meg a fizikán múlik, hogy milyen messzire veti be végszerelékét. Ebben az írásban a megújult By Döme TEAM FEEDER Master Long Cast 6600 és 6700-as orsóit szeretném akció közben bemutatni.
A kukoricacsíra a kukoricaszem veleje, így előszeretettel fogyasztja minden békés hal. Ezek felhasználása kukoricacsíra pellet formájában, vagy őrleményként már régóta jelen van a pontyhorgászatban.
Az új FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra fermentált állapotban tartalmazza a kukoricacsírát, így elsősorban a nyári, felmelegedett vizekben lehet hatékony adalékanyag. Amur és pontyhorgászat során akkor érdemes bevetni, ha nem szeretnénk az etetésre tévedő halakat gyorsan eltelíteni, de mindenképp szeretnénk őket lefoglalni, és helyben tartani.
A FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra négy fogós változatban kerül forgalomba. A Natúr, ízesítetlen változat, a Nagy Ponty a legendás, nevet adó aromával kezelt változat, mely piros színű. A Nagy Amur a torpedók kedvenc aromájával lett ízesítve, és zöld színű, míg a legtartalmasabb az Erjesztett roppantott tigrismogyoró + kukorica változat.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A kukoricacsíra a kukoricaszem veleje, így előszeretettel fogyasztja minden békés hal. Ezek felhasználása kukoricacsíra pellet formájában, vagy őrleményként már régóta jelen van a pontyhorgászatban.
Az új FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra fermentált állapotban tartalmazza a kukoricacsírát, így elsősorban a nyári, felmelegedett vizekben lehet hatékony adalékanyag. Amur és pontyhorgászat során akkor érdemes bevetni, ha nem szeretnénk az etetésre tévedő halakat gyorsan eltelíteni, de mindenképp szeretnénk őket lefoglalni, és helyben tartani.
A FermentX Additive - Erjesztett kukoricacsíra négy fogós változatban kerül forgalomba. A Natúr, ízesítetlen változat, a Nagy Ponty a legendás, nevet adó aromával kezelt változat, mely piros színű. A Nagy Amur a torpedók kedvenc aromájával lett ízesítve, és zöld színű, míg a legtartalmasabb az Erjesztett roppantott tigrismogyoró + kukorica változat.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.