Szerző írásai

Horgászbottal a Pó folyón

Pálfai Gábor 2010-04-24 07:00:00
Sok éve már, hogy az első magyar csapat megérkezett a Pó folyóra. Azóta sok minden történt, sajnos több rossz, mint jó. De most a jó dolgokról fogok írni, hiszen tavaly óta van olyan hely a Pó mellett, ahol szívesen látják a magyar horgászokat is. Ráadásul a tavalyi év azt is bebizonyította számomra, hogy nem csak a harcsa miatt érdemes ellátogatni a Pó folyóra. Gyönyörű nyurgák, amurok, dévérek és márnák várják a pecásokat ezen a legendás helyen.

Óriás dévérek és csukák földjén, Írországban

Pálfai Gábor 2010-03-21 07:00:00
Írország zöld szigetén egyedülálló természeti környezet várja az embert. Aki már járt ebben az országban, az tudja, miről beszélek. Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen pont a horgászat miatt jutottam el ebbe a szép országba. Csodálkoztam egyébként, hogy milyen jól megközelíthető Magyarországról, hiszen fapados repülőjáratokkal már 30 ezer forint körül utazhatunk kényelmesen.De a hangsúly azért a halakon van. Kapitális csukák, hatalmas dévérek és soha nem látott méretű compók várják a horgászt ezen a vidéken.
Videóval

Horgászkalandok a világ minden tájára

Pálfai Gábor 2010-02-20 07:00:00
2009-től a magyar horgászok számára is kinyílt a világ. Most végre átélhetik a hazai pecások is, milyen Írországban 4-5 kilós dévéreket fogni vagy Kazahsztánban 70-80 kilós harcsákkal harcolni. Elérhetővé váltak a svéd csukák, de még a híres beluga - fehér tokhal - horgászata is. Mindezeket sokszor meglepően megfizethető áron, nem sokkal többért kaphatja meg az ember, mint amennyibe egy hazai horgásztúránk kerülne.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.