A horgászbotok felszerelt állapotban történő megfelelő, szakszerű összecsomagolása fontosabb, mint azt sokan gondolnák. A botok sérülése, spiccek törése leggyakrabban nem is horgászat, hanem ki- és bepakolás vagy éppen szállítás közben történik. Különös gondot kell fordítani az olyan végszerelékkel ellátott botok elcsomagolására, melyek nagy, nehéz etetőkosárral vannak kiegészítve. A kosarak, ólmok a karbonból készült bottagoknak a szállítás során képesek nekiütődni, nekifeszülni, és mikroszkopikus repedéseket okozni, ami később terhelés alatt a bot töréséhez vezethet! Ennek megelőzésére készült az új, Haldorádó gumis botpánt kosártartóval.
Az elmúlt hetekben rendkívüli érdeklődés mutatkozott új fejlesztéseink iránt, rengeteg kérdést kaptunk levelekben, illetve minden hozzánk, a Haldorádó Centrumba betérő vásárló ezeket kereste. Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy 4 nap múlva, vagyis 2025. január 31-ével útjára indítjuk minden újdonságunkat, péntektől elérhetők bárki számára! Sőt, ennek alkalmából egy különleges, nagyszabású akcióval is kedveskedünk a horgászok számára! Kattints az írásra, és máris mutatjuk a részleteket!
„Csapatunk generációk óta foglalkozik haltenyésztéssel és több évtizedes horgász múlttal rendelkezik. Tapasztalatainkat felhasználva alakítottuk ki horgásztavainkat annak érdekében, hogy kiszolgáljuk vendégeink igényeit. Az élménydús horgászatot a kellemes környezet és különleges halállomány garantálja! Ha nálunk tervezted eltölteni a szabadidődet, az azt jelenti, hogy a halak szeretete összeköt minket! Ennek jegyében kérünk téged, hogy kíméletesen, tisztelettel bánj a kifogott hallal.” (forrás: megafishhorgásztavak.hu)
A SpéciAdditive adalékok nem csak mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj komplex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, Epres Joghurt, Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
SpéciAdditive - Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
2024-től került forgalomba a Csípős Barack és a Melasz Tüzes Szilva. Közös tulajdonságuk, rettentően csípnek, a chilipaprika kivonatnak köszönhetően. Az alap ízük kellemesen édes, nagyon vonzó a pontyok és amurok számára.
Mindkettőt főtt tigrismogyorók ízesítése során használtuk a leghatékonyabban. A megfőtt, lassan hűlő magvakra ráöntve, összekeverve, szinte ráolvadnak a magokra. Vízbe kerülve olyan íz és aromafelhő jön így létre, amely sokkal fogósabbá teszi azokat. Nyári csatornahorgászatok során verhetetlen ez a két adalék!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A SpéciAdditive adalékok nem csak mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj komplex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, Epres Joghurt, Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
SpéciAdditive - Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
2024-től került forgalomba a Csípős Barack és a Melasz Tüzes Szilva. Közös tulajdonságuk, rettentően csípnek, a chilipaprika kivonatnak köszönhetően. Az alap ízük kellemesen édes, nagyon vonzó a pontyok és amurok számára.
Mindkettőt főtt tigrismogyorók ízesítése során használtuk a leghatékonyabban. A megfőtt, lassan hűlő magvakra ráöntve, összekeverve, szinte ráolvadnak a magokra. Vízbe kerülve olyan íz és aromafelhő jön így létre, amely sokkal fogósabbá teszi azokat. Nyári csatornahorgászatok során verhetetlen ez a két adalék!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.