Sorozatom második részében az orsók belső szerkezetének felépítéséről, tisztításáról és karbantartásáról lesz szó. Egyes típusok igen komoly műszaki tartalommal rendelkeznek, rengeteg alkatrészből állnak, ezért bizonyos esetekben érdemes szakszervizhez fordulni!
Január lévén a horgászati lehetőségek erősen korlátozottak, ugyanis a legtöbb állóvíz befagyott. Ettől függetlenül a tanóra nem maradhat el, és bőven van olyan téma, amelyet egy szobában is be lehet mutatni. A felszerelésünk előkészítése a szezonra ugyanis pont annyira fontos, mint maga a horgászat. Ebben a részben együtt elkészítünk egy kompletten felszerelt botot, valamint megpróbálok kicsit segíteni abban, hogy milyen végszerelék elemeket érdemes beszerezni, mire kezdődik a nagybetűs szezon!
Az ünnepnapi horgászatoknak van egyfajta varázsa, az ember mindig vár valami nagy durranást. Bevallom, párszor nekem is sikerült szép élményekre szert tennem az év utolsó napjaiban, valamiért pont az ilyen napokon fogadott kegyeibe szeretett Zsitvám.
Jellemzői: Piros színű, vékony húsú, hosszú szárú, lapkás horog. A horoggyártás csúcsát jelentő gyártástechnológiával készül, melynek köszönhetően speciálisan élezett, különösen hosszú hegykiképzésű, mikro szakállal ellátott, igazi kincs kerül a kezünkbe. Szinte ellenállás nélkül hatol a hal szájába és nagyon jól tart. Kifejezetten ajánlott a puhaszájú dévérkeszeg és bodorka horgászata során. Acélos, masszív kiképzésének köszönhetően, a strapás horgászatok során is helytáll. Egyetlen finomszerelékes horgász ládájából sem hiányozhat! Magyarországon, talán az egyik legnépszerűbb horog a versenyhorgászok között! Számtalan hazai és külföldi siker parányi, de nélkülözhetetlen kelléke.
Javasolt csalik: Sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően szinte minden puha csali számításba jöhet. Legbeváltabb azonban a csontkukac, pinki és szúnyoglárva használata során.
Kiszemelt halak: dévérkeszeg, sneci, bodorka, vörösszárnyú keszeg
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Jellemzői: Piros színű, vékony húsú, hosszú szárú, lapkás horog. A horoggyártás csúcsát jelentő gyártástechnológiával készül, melynek köszönhetően speciálisan élezett, különösen hosszú hegykiképzésű, mikro szakállal ellátott, igazi kincs kerül a kezünkbe. Szinte ellenállás nélkül hatol a hal szájába és nagyon jól tart. Kifejezetten ajánlott a puhaszájú dévérkeszeg és bodorka horgászata során. Acélos, masszív kiképzésének köszönhetően, a strapás horgászatok során is helytáll. Egyetlen finomszerelékes horgász ládájából sem hiányozhat! Magyarországon, talán az egyik legnépszerűbb horog a versenyhorgászok között! Számtalan hazai és külföldi siker parányi, de nélkülözhetetlen kelléke.
Javasolt csalik: Sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően szinte minden puha csali számításba jöhet. Legbeváltabb azonban a csontkukac, pinki és szúnyoglárva használata során.
Kiszemelt halak: dévérkeszeg, sneci, bodorka, vörösszárnyú keszeg
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.