Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.

Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!

A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévér sötétbarna (majdnem fekete) színű, sűrű, fűszeres jellegű kevert aroma, amely főként a céltudatos dévérkeszeg horgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. Illata leginkább a karácsonyi aprósüteményre emlékeztet, amelynek fontos összetevője egy spekulatius névre keresztelt aroma kombináció, amely 10 különböző fűszernövény keveréke. Nos ez az aroma nem csak a süti gyártásban, hanem a dévérhorgászatban is nagyon bevált. Ez volt a kiindulási alap, ezt fejlesztettük tovább, míg a kívánt végeredményt meg nem kaptuk. Ebből legjobban a fahéj, szegfűszeg, gyömbér, vanília és mézes puszedli a domináns illatok, amelyek együttes keveréke egy soha nem látott, nagyon érdekes aromát eredményezett. Mindegyik összetevő rendkívül perecízen adagolva, olyan különleges ízvilágot hoz létre, amelynek garantáltan nem tudnak a dévérkeszegek ellenállni.

A szakértő válaszol! – 117. rész

A szakértő válaszol! – 117. rész

Sipos Gábor több mint 1 éve
Felső-Tiszai kalandok XXXIII. rész – Kis hal is lehet rekorder… de komolyan!!!

Felső-Tiszai kalandok XXXIII. rész – Kis hal is lehet rekorder… de komolyan!!!

Takács Péter több mint 6 éve
A szakértő válaszol! – 15. rész

A szakértő válaszol! – 15. rész

Döme Gábor több mint 6 éve
Felső-Tiszai kalandok XXXII. rész – Hattól délig, mert Forma 1 lesz!

Felső-Tiszai kalandok XXXII. rész – Hattól délig, mert Forma 1 lesz!

Takács Péter több mint 6 éve
Villámgyors keszegezés

Villámgyors keszegezés

Sipos Gábor több mint 7 éve
Őszi fogós receptek lehűlő vizekre

Őszi fogós receptek lehűlő vizekre

Sipos Gábor több mint 7 éve
Kukacoskodjunk egy kicsit!

Kukacoskodjunk egy kicsit!

Sipos Gábor több mint 7 éve
Tavaszi fogós receptek felmelegedő vizekre

Tavaszi fogós receptek felmelegedő vizekre

Sipos Gábor több mint 7 éve
Dévérek helyett bodorkák egy pontyos vízből

Dévérek helyett bodorkák egy pontyos vízből

Vladika Sándor több mint 7 éve
Vissza a kezdetekhez ..., a spiccbottal!

Vissza a kezdetekhez ..., a spiccbottal!

Penyigei Manczur László több mint 8 éve
III. Nemzetközi Ifjúsági Horgásztalálkozó, Lengyelország

III. Nemzetközi Ifjúsági Horgásztalálkozó, Lengyelország

Bank Bálint több mint 8 éve
Keszegnyitány

Keszegnyitány

Takács Péter több mint 8 éve
Bugaszegi szezonnyitó

Bugaszegi szezonnyitó

Szél Gábor több mint 8 éve
Kánikula-keszegek

Kánikula-keszegek

Takács Péter több mint 9 éve
Nevis Envy Feeder 390H bot teszt 6. rész - A Mányi Horgásztó rejtélye

Nevis Envy Feeder 390H bot teszt 6. rész - A Mányi Horgásztó rejtélye

Dajnics Ferenc több mint 10 éve
Horgászat Angliában 4. rész - Egy nap horgászata, megfigyeléseim, eddigi tapasztalataim

Horgászat Angliában 4. rész - Egy nap horgászata, megfigyeléseim, eddigi tapasztalataim

Szőke András több mint 10 éve
Keszegezés a Vágon

Keszegezés a Vágon

Czajlik Károly több mint 10 éve
Élővízi keszegezés

Élővízi keszegezés

Balogh Albert több mint 10 éve
Mátyás király erdeje alatt horgásztam

Mátyás király erdeje alatt horgásztam

Králik Károly több mint 11 éve
Nyári etetőanyag receptek

Nyári etetőanyag receptek

Sipos Gábor több mint 11 éve
Versenytitkok 7. rész - „Ez egy profi csapatmunka volt!”

Versenytitkok 7. rész - „Ez egy profi csapatmunka volt!”

Döme Gábor több mint 11 éve
Nyálkás barátaim

Nyálkás barátaim

Balogh Albert több mint 11 éve
Fővárosi kalandozások 12 - A csőhídi pálya új arca

Fővárosi kalandozások 12 - A csőhídi pálya új arca

Sipos Gábor több mint 11 éve
Pickerbottal a Balatonon

Pickerbottal a Balatonon

IVANICS GERGELY több mint 11 éve
7 méteres spiccbottal a tiszai csatornán

7 méteres spiccbottal a tiszai csatornán

Balogh Albert több mint 11 éve
Matchbotos élménypeca a Tisza-tóról

Matchbotos élménypeca a Tisza-tóról

Balogh Albert több mint 12 éve
Versenyláz - Mit akar a folyó?

Versenyláz - Mit akar a folyó?

Sipos Gábor több mint 12 éve
Versenyláz - Kilenc éve az úton

Versenyláz - Kilenc éve az úton

Sipos Gábor több mint 12 éve
Fővárosi kalandozások - 10. rész

Fővárosi kalandozások - 10. rész

Sipos Gábor több mint 12 éve
Balaton: Kajak - kenu - kánikula - keszegek, avagy bevetésen a Haldorádó „Strand Dévér”, akarom mondani Nagy Dévér

Balaton: Kajak - kenu - kánikula - keszegek, avagy bevetésen a Haldorádó „Strand Dévér”, akarom mondani Nagy Dévér

Kapocsi Gergely több mint 12 éve
Versenyláz - „Adácsi keszegezés”

Versenyláz - „Adácsi keszegezés”

Sipos Gábor több mint 12 éve
Magyar feeder siker Szlovákiában

Magyar feeder siker Szlovákiában

Takács Péter több mint 12 éve

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.