Horgászfelszereléseink akkor szolgálnak minket igazán sokáig, ha rendeltetésszerűen használjuk őket, és ha időnként alapos karbantartásban részesülnek. A horgászbotok tisztítása és az orsók szervizelése is egyaránt fontos feladat. Korábban már bemutattam nektek az orsókarbantartás alapjait és folyamatát, a mostani részekben pedig a tekerők működésével, valamint a szervizeléssel kapcsolatos kérdésekre szeretnék válaszolni. Vágjunk bele!
A CARP ACADEMY márkanév jól cseng, ha céltudatos pontyhorgászatról van szó. Áruházunkban már jó ideje állandó kínálata található meg e márkának, ám a rendkívül innovatív horgászokat felvonultató csapat évről évre olyan újdonságokat mutat, amelyeknek rendre helyet szorítunk a „polcokon”. Ebben az írásban azok a nemrég érkezett táskák és bottáskák kaptak helyet, amelyeken megakadhat az igényes bojlis horgászok szeme!
Bevallom őszintén, hogy ez volt az évben az a túra, ahol a realitást figyelembe véve a legkevesebb esély mutatkozott arra, hogy egy érdemleges és eredményes horgászatot tehessek le az asztalra…
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Amur sötétzöld színű, sűrű, tömény kevert aroma. Az etetőanyag tesztek során vált világossá, hogy az amur mennyire jól reagál a nyári meleg vizekben a különböző zöldfűszerek keverékéből alkotott aromákra. Akik nem kedvelik ezeket a fűszereket, azok elé egy erős, tömény illat tárul a flakon kibontásakor, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem nekünk készül, valamint, hogy a célhalunk az AMUR, aki pedig pont ezekre „bukik”. Ebbe az aromába áztatott magvakkal vagy ezzel bekevert etetőanyagokkal, garantáltan az etetésünkre tudjuk csalni a torpedótestű növényevőket. Ennek az aromának is a gyümölcscukor szirup a hordozó anyaga, így egy fűszeres, ugyanakkor édes ízű terméket vehetünk kézbe.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Nagy Amur sötétzöld színű, sűrű, tömény kevert aroma. Az etetőanyag tesztek során vált világossá, hogy az amur mennyire jól reagál a nyári meleg vizekben a különböző zöldfűszerek keverékéből alkotott aromákra. Akik nem kedvelik ezeket a fűszereket, azok elé egy erős, tömény illat tárul a flakon kibontásakor, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem nekünk készül, valamint, hogy a célhalunk az AMUR, aki pedig pont ezekre „bukik”. Ebbe az aromába áztatott magvakkal vagy ezzel bekevert etetőanyagokkal, garantáltan az etetésünkre tudjuk csalni a torpedótestű növényevőket. Ennek az aromának is a gyümölcscukor szirup a hordozó anyaga, így egy fűszeres, ugyanakkor édes ízű terméket vehetünk kézbe.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.