A Tisza-tó az év minden időszakában komoly kihívást jelent még a gyakorlott horgászoknak is. Legyen szó bármilyen halról, bármilyen módszerről, itt mindig bele kell adni apait-anyait, hogy végül a tervünk teljesüljön! Október az egyik legeredményesebb nagypontyos hónapunk. Régi vágyam volt, hogy ekkortájt is próbára tegyem itt magam. Csapattársammal, Szoják Benedekkel vágtunk neki az újabb nagy kalandnak, amely során nagyon sok új hasznos tapasztalatra és elképesztően szép fogásokra tettünk szert!
Ebben az évben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg az I. Haldorádó közönségtalálkozót, mely minden szempontból más volt, mint egy kiállítás vagy egyéb horgászrendezvény. Itt ugyanis nem egy pavilonban vagy egy horgászboltban találkozhattak velünk a vásárlóink, hanem a vízparton! Méghozzá nem is akármilyen víz, hanem a kiskunhalasi Ezüst-tó adott otthont ennek a rendezvénynek, így a halfogás és az élmény garantált volt!
Augusztus végén egy igazán eredményes horgászatban volt részem a Solti Kis-Dunán. Már akkor eldöntöttem, ahogy lehetőségem adódik, újra visszatérek ide. Szeptember végét céloztam meg erre, de ahogy közeledett az időpont, úgy az vízállás-előrejelzés is egyre magabiztosabban mutatta az óriási áradást. Bíztam benne a végsőkig, hogy talán nem lesz ez olyan mértékű, ami meghiúsítaná a horgászatot, de sajnos rekordközeli áradás érte el az országot. Tervet kellett változtatnom, így hosszas gondolkodás után a Bácsbokodi Felső-tóra esett a választás.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Magyar Betyár vörösesbarna színű, sűrű, füstölt fűszeres-kolbászos aroma, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A Haldorádó Aroma Tuning folyékony aromákkal akár többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását, de rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egyetlen flakon aroma akár 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására elegendő.
Alkalmazása roppant széleskörű, de leggyakrabban száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez öntve kerül felhasználásra. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
A rendkívül tömény aroma alapját 100%-ban a gyümölcscukor szirup adja, ami kiváló hordozóanyagnak bizonyult a próbahorgászatok során. Az édes szirup kifejezetten jól harmonizál a hozzákevert tömény aroma alkotóelemeivel. Az aroma a hideg és felmelegedő vízben egyaránt megállja a helyét. Hőmérséklettől függetlenül rendkívül jól keveredik a vízben. Természetesen minél melegebb a víz, annál gyorsabb ez a keveredés, de szemben az olajos aromákkal, ez hideg víz esetében sem „ugrik” össze, ugyanolyan hatékonysággal dolgozik.
Immár 13 különböző ízben érhető el: Nagy Ponty, Nagy Amur, Nagy Dévér, Vörös Démon, Tenger Kincse, Mézes Pálinka, Sajtos Bajszos, Fűszeres Hal, Magyar Betyár, Édes Ananász, Vad Ponty, Vad Szilva, illetve az új folyóvízi finomság, a Scobar!
A Haldorádó Aroma Tuning Magyar Betyár vörösesbarna színű, sűrű, füstölt fűszeres-kolbászos aroma, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.