A Tisza-tó az év minden időszakában komoly kihívást jelent még a gyakorlott horgászoknak is. Legyen szó bármilyen halról, bármilyen módszerről, itt mindig bele kell adni apait-anyait, hogy végül a tervünk teljesüljön! Október az egyik legeredményesebb nagypontyos hónapunk. Régi vágyam volt, hogy ekkortájt is próbára tegyem itt magam. Csapattársammal, Szoják Benedekkel vágtunk neki az újabb nagy kalandnak, amely során nagyon sok új hasznos tapasztalatra és elképesztően szép fogásokra tettünk szert!
Ebben az évben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg az I. Haldorádó közönségtalálkozót, mely minden szempontból más volt, mint egy kiállítás vagy egyéb horgászrendezvény. Itt ugyanis nem egy pavilonban vagy egy horgászboltban találkozhattak velünk a vásárlóink, hanem a vízparton! Méghozzá nem is akármilyen víz, hanem a kiskunhalasi Ezüst-tó adott otthont ennek a rendezvénynek, így a halfogás és az élmény garantált volt!
Augusztus végén egy igazán eredményes horgászatban volt részem a Solti Kis-Dunán. Már akkor eldöntöttem, ahogy lehetőségem adódik, újra visszatérek ide. Szeptember végét céloztam meg erre, de ahogy közeledett az időpont, úgy az vízállás-előrejelzés is egyre magabiztosabban mutatta az óriási áradást. Bíztam benne a végsőkig, hogy talán nem lesz ez olyan mértékű, ami meghiúsítaná a horgászatot, de sajnos rekordközeli áradás érte el az országot. Tervet kellett változtatnom, így hosszas gondolkodás után a Bácsbokodi Felső-tóra esett a választás.
A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria igazán különleges tagja a MAGYAR BETYÁR. A megszokott módon rendkívül sok próba és teszthorgászat előzte meg a forgalomba kerülését, míg sikerült azt a végső összetételt megtalálni, amelynek alkalmazása során azt mondhatjuk, hogy ez IGEN! Egy olyan új, az eddigiektől eltérő keveréket sikerült megalkotnunk, amely a kifinomult ízlésű halak (főként pontyok) megfogását segíti. Legyen szó akár egyetlen uszonyos becserkészésről vagy haldömpingről, mindig sikeresen teljesít! A finomszemcsés etetőanyag remekül alkalmazkodik a modern feederbotos horgászat maximális elvárásaihoz.
Színek, ízek
Gyorsan nyit, oldódás közben erőteljes vörös felhőt képez, miközben, nagyon erős, de tiszta fűszeres-kolbászos aromája és értékes összetevői - mint például az extra finom spanyol halliszt és a kukorica glutén - messziről a horog közelébe csalják a halakat.
Keverési tanácsadó
Maximum 3,5-4 dl víz fokozatos hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 0,5 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. Felmelegedett vizekben a Haldorádó Aroma Tuning - Magyar Betyár hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása. Az ízben, aromában hozzá passzoló (már forgalomban lévő) „Magyar Betyár” csalikkal együtt válik teljessé.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria igazán különleges tagja a MAGYAR BETYÁR. A megszokott módon rendkívül sok próba és teszthorgászat előzte meg a forgalomba kerülését, míg sikerült azt a végső összetételt megtalálni, amelynek alkalmazása során azt mondhatjuk, hogy ez IGEN! Egy olyan új, az eddigiektől eltérő keveréket sikerült megalkotnunk, amely a kifinomult ízlésű halak (főként pontyok) megfogását segíti. Legyen szó akár egyetlen uszonyos becserkészésről vagy haldömpingről, mindig sikeresen teljesít! A finomszemcsés etetőanyag remekül alkalmazkodik a modern feederbotos horgászat maximális elvárásaihoz.
Színek, ízek
Gyorsan nyit, oldódás közben erőteljes vörös felhőt képez, miközben, nagyon erős, de tiszta fűszeres-kolbászos aromája és értékes összetevői - mint például az extra finom spanyol halliszt és a kukorica glutén - messziről a horog közelébe csalják a halakat.
Keverési tanácsadó
Maximum 3,5-4 dl víz fokozatos hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 0,5 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. Felmelegedett vizekben a Haldorádó Aroma Tuning - Magyar Betyár hozzáadásával tovább fokozható a csalogatóhatása. Az ízben, aromában hozzá passzoló (már forgalomban lévő) „Magyar Betyár” csalikkal együtt válik teljessé.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.