A felszerelés nélkülözhetetlen eleme egy erős és megbízható zsinór, ami szó szerint összeköthet bennünket életünk halával, amikor az végre a horgunkra akad. A következő sorokban azoknak a pontyhorgászoknak szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, akik épp zsinórcsere előtt állnak, s olyan zsinórral szeretnék feltölteni orsójukat, ami garantáltan nem fogja cserbenhagyni őket! Íme, a javaslatunk!
Örömmel jelentjük be, hogy a Black Edition család tovább bővült! A By Döme Black Edition bojlis botok rendkívüli sikere „szükségessé” tette egy hozzájuk passzoló, elpusztíthatatlan, MINDENT (is) kibíró orsó megalkotását.
Több fronton folyik egyszerre, egy időben a termékfejlesztés és a Haldorádó termékpaletta bővítése. A Haldorádó brand már nemcsak a feeder termékekről híres, hanem egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a nagyponty-horgászathoz, busa horgászatához vagy éppen a ragadozó halak horgászatához fejlesztett termékek is.
A tigrismogyoró egy olyan csalogatóanyag, ami kiváló ponty és amur csemege, meglehetősen jó szelektáló hatással, melyet imádnak a halak. A bojlis etetések tökéletes kiegészítője lehet, de akár csaliként is érdemes felkínálni. Felhasználás előtt, célszerű ezt 24 órára beáztatni, utána lassú tűzön megfőzni. A tigrismogyoróban nagy mennyiségben található keményítő, amely különböző, egymással kémiai kötésben lévő cukormolekulákból áll. Ezeket a kötéseket a főzéssel felbontjuk, így a keményítő az egységnyi cukor építőelemeire hullik. Ekkor az edényben egy sűrűbb folyadékot látunk, ez nem más, mint a nagyon sok cukrot tartalmazó glükóz szirup. A tigrismogyoró a főzés során a korábban töpörödött szemekből a háromszorosukra dagadnak és így is édeskés lesz, amit imádnak a pontyok és az amurok! A szemek mérete 8-12 mm
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A tigrismogyoró egy olyan csalogatóanyag, ami kiváló ponty és amur csemege, meglehetősen jó szelektáló hatással, melyet imádnak a halak. A bojlis etetések tökéletes kiegészítője lehet, de akár csaliként is érdemes felkínálni. Felhasználás előtt, célszerű ezt 24 órára beáztatni, utána lassú tűzön megfőzni. A tigrismogyoróban nagy mennyiségben található keményítő, amely különböző, egymással kémiai kötésben lévő cukormolekulákból áll. Ezeket a kötéseket a főzéssel felbontjuk, így a keményítő az egységnyi cukor építőelemeire hullik. Ekkor az edényben egy sűrűbb folyadékot látunk, ez nem más, mint a nagyon sok cukrot tartalmazó glükóz szirup. A tigrismogyoró a főzés során a korábban töpörödött szemekből a háromszorosukra dagadnak és így is édeskés lesz, amit imádnak a pontyok és az amurok! A szemek mérete 8-12 mm
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.